ویژگی پس زمینه در المنتور به شما قابلیت های زیادی را ارائه می دهد تا صفحات وبسایت خود را زیبا و حرفه ای طراحی کنید. شما به راحتی می توانید بخش پس زمینه خود را تغییر دهید زیرا المنتور برای این ویژگی امکانات بسیار زیادی ارائه می دهد. اگر در وردپرس مبتدی هستید، این مقاله به شما آموزش می دهد تا با بخش پس زمینه در المنتور به آسانی کار کنید.
نکته : برای خرید افزونه المنتور پرو اینجا کلیک کنید.
نحوه کار با پس زمینه در المنتور
ابتدا وارد داشبورد مدیریت وبسایت خود شوید و صفحه ای را باز کنید.

سپس روی گزینه ویرایش با المنتور کلیک کنید. که در آن می توانید صفحه را با المنتور ویرایش کنید.

اکنون وارد پنل ویرایش قسمتی که می خواهید پس زمینه را اضافه کنید شوید. در بالای بخش گزینه ویرایش را مشاهده خواهید کرد. برای ویرایش بخش روی آن کلیک کنید.

اکنون از داشبورد سمت راست می توانید تمامی قسمت های ویرایش این بخش را مشاهده کنید. از قسمت محتوا، می توانید عرض را به صورت جعبه ای یا پیش فرض تنظیم کنید. می توانید عرض بخش، تراز عمودی و موارد دیگر را تنظیم کنید. برای کار با بخش پس زمینه، روی قسمت استایل کلیک کنید، جایی که همه گزینه های تنظیمات استایل دهی را پیدا خواهید کرد.

ابتدا به منوی پس زمینه بروید که در آن می توانید سبک های پس زمینه را برای شرایط عادی و هاور تنظیم کنید. چهار نوع منوی پس زمینه وجود دارد.
کلاسیک (Classic): می توانید یک تصویر واحد را در اینجا اضافه کنید.
گرادیانت (Gradient): از گزینه گرادیان می توانید یک گرادیان رنگ را به عنوان پس زمینه انتخاب کنید.
ویدئو (Video): یک ویدیو را به عنوان پس زمینه اضافه کنید.
نمایش اسلاید (Slide show): چندین تصویر را به صورت یک نمایش اسلاید به عنوان پس زمینه اضافه کنید.

نوع کلاسیک (Classic) در کار با پس زمینه در المنتور
در پس زمینه کلاسیک، می توانید یک تصویر را به عنوان پس زمینه اضافه کنید. برای افزودن یک تصویر بر روی گزینه انتخاب تصویر کلیک کنید و سپس تصویر را از رایانه خود آپلود کنید یا می توانید هر تصویری را از کتابخانه رسانه انتخاب کنید.

تصویر انتخابی شما به عنوان تصویر پس زمینه اضافه خواهد شد. اکنون می توانید موقعیت تصویر را تنظیم کنید. موقعیت های زیادی وجود دارد، همچنین می توانید موقعیت سفارشی را برای تصویر تنظیم کنید.

پیوست تصویر خود را ثابت یا اسکرول کنید. اگر پیوست را ثابت تنظیم کنید، وقتی صفحه را اسکرول می کنید، تصویر صفحه با صفحه پیمایش نمی کند. اگر تصویر پس زمینه شما برای بخش خیلی کوچک است، می توانید تصویر را تکرار کنید. می توانید تصاویر را از محورهای x یا y محور ها تکرار کنید. در نهایت از گزینه اندازه، می توانید اندازه تصویر را تعیین کنید.

تصویر کلاسیک اینگونه عمل می کند.
گرادیانت (Gradient)
اکنون به سراغ گزینه گرادیان بروید که در آن می توانید گرادیان رنگ را برای قسمت پس زمینه تنظیم کنید. در اینجا می توانید رنگ های اصلی و ثانویه را انتخاب کنید و مکان و نوع رنگ را انتخاب کنید تا یک گرادیان رنگ زیبا برای پس زمینه خود ایجاد کنید.

ویدئو (Video)
فقط با افزودن یک لینک ویدیو در قسمت پیوند، یک ویدیو را در بخش پس زمینه خود اضافه کنید. می توانید پیوند ویدئویی (YouTube) را برای نمایش در بخش پس زمینه خود اضافه کنید. همچنین می توانید زمان شروع و پایان را تنظیم کنید. می توانید ویدیو را برای دستگاه های تلفن همراه فعال یا غیرفعال کنید. می توانید یک تصویر پس زمینه نیز برای آن اضافه کنید.

نمایش اسلاید (Slide show)
برای افزودن یک نمایش اسلاید به عنوان پس زمینه، چندین تصویر را انتخاب کرده و حلقه اسلایدر را فعال کنید. مدت زمان را بر حسب میلی ثانیه تنظیم کنید. چند افکت مختلف برای نمایش اسلاید موجود است که می توانید هر یک از افکت ها را انتخاب کنید.

می توانید اندازه پس زمینه و موقعیت پس زمینه را تنظیم کنید. همچنین می توانید (افکت ken burns) را فعال کرده و جهت را در داخل یا خارج تنظیم کنید. این کار تصویر را در نمایش اسلاید بزرگ یا کوچک می کند.

می توانید پس زمینه تصویر کلاسیک یا گرادیان را برای شرایط هاور، نیز تنظیم کنید.

نحوه تنظیم روکش پس زمینه
از منوی روکش پس زمینه می توانیم یک گرادیان رنگ اضافه کنیم و کدورت را کم یا زیاد کنیم تا پس زمینه جذاب تر شود.

شما به راحتی می توانید تفاوت بین این دو پس زمینه را ببینید. پس زمینه خود را طوری طراحی کنید که از نظرتان زیباتر است. برای ویرایش پس زمینه دستگاه های تلفن همراه، گزینه موبایل را از حالت واکنش گرا انتخاب کنید.
